Här finns svindlande vacker natur med ett tropiskt klimat. En av oss ägare är bosatt på Bali sedan mer än 25 år och har kunskap om kulturen och människorna i landet. Det är här all design, tillverkning, paketering och inte minst vår kvalitetskontroll görs.

Naturligt, äkta och handgjort – det är det vi älskar med Bali

Våra produkter är tillverkade av bla. återvunnen plåt. Vi gör vindspel av bambun som är ett av världens mest snabbväxande gräs, vilket är snällt mot naturen. Produkterna är handgjorda och därför inte helt identiska. Det kan förekomma mindre variationer på storlekar, mönster och färger.

För oss är det väldigt viktigt att veta att allt går rätt till och att alla medarbetare behandlas på ett bra sätt

Att vi tar ansvar hela vägen och lever upp till våra egna krav är självklart. Vi har daglig kontakt med tillverkarna, som ofta är små familjeföretag, så därför finns inga mellanhänder.

Bali är en ö och en provins i Indonesien

Den är den västligaste av Små Sundaöarna och den är belägen öster om Java. Viktiga städer på ön är Denpasar, Singaraja och Ubud. Omkring 90 % av de 3,9 miljoner invånarna är hinduer, resterande är i huvudsak muslimer. På Bali odlar man bla. ris, kassava, majs och kokosnötter.

Bali ligger 3,2 kilometer från Java och åtta breddgrader från ekvatorn

Den är 153 kilometer lång och 112 kilometer bred. Den högsta punkten är Gunung Agung, som är 3 142 meter hög. Berget är en aktiv vulkan, som senast fick ett utbrott 2017. Badungsundet skiljer ön Nusa Penida från huvudön.

Se vår film från Bali.