Vem kan bli återförsäljare?

För att kunna bli återförsäljare måste du ha en registrerad verksamhet

Registrering

För att kunna handla måste du vara en registrerad återförsäljare. Registreringen gör du enklast genom att fylla i formuläret här bredvid. Klicka dig fram steg för steg och fyll i alla dina uppgifter i formuläret. Observera att användarnamnet måste vara unikt just för dig.

När du fyllt i alla uppgifter får du ett mail så fort vi har godkänt dig. När du registrerat dig och blivit godkänd kan nu nyttja vår webshop till fullo.

Minsta ordervärde vid första leveransen är 4000:-. Alla priser är styckpriser exklusive moms. Fakturering enligt överenskommelse. Levererad order överstigande 8000:- fraktfritt. Restorder ej fraktfritt.Vid registrering godkänner du vår integritetspolicy.

Är du redan återförsäljare men har problem med att logga in?

Testa i första hand att logga in på nytt. Titta så att du inte missar något gement eller VERSALT tecken. Fungerar det fortfarande inte så kan du återställa ditt lösenord här. Har du inte tidigare fyllt i fullständiga kunduppgifter så måste du tyvärr registrera dig på nytt då vi bytt beställningssystem.

Registrera återförsäljare

  • Kontaktuppgifter

  • Faktureringsadress

  • Leveransadress

  • Genom att skicka detta formulär godkänner du och förstår de villkor som gäller för att bli återförsäljare för Different Design och att Different Design lagrar dessa uppgifter. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.