Vi öppnar vårt showroom
- när det passar dig.

Det kan vara svårt att få tiden att räcka till. Därför välkomnar vi dig att besöka oss även på kvällar och helger. Boka tid så öppnar vi upp vårt showroom på tider och dagar som passar dig. Leta bland våra “uddahyllor” där det finns produkter ni inte hittar i katalogen.

Varmt välkomna önskar Martin med personal.


Besöks- & postadress

Falkenbergsmotet, 311 50 Falkenberg


Kontaktuppgifter

Tel: 0346 - 71 71 71
Fax: 0346 - 133 23
E-post: info@differentdesign.se
Orgnr: 556682-8439


 

Bali är fullt av kontraster.

Det är en gudarnas ö med många traditioner och ceremonier. Här finns svindlande vacker natur med ett tropiskt klimat. En av oss ägare är bosatt på Bali sedan mer än 20 år och har kunskap om kulturen och människorna i landet. Det är här all design, tillverkning, paketering och inte minst vår kvalitetskontroll görs. Hantverksprodukterna är tillverkade av snabbväxande lövträd som Albasia och Hibiscus. Möblerna tillverkas bland annat av tvinnade bananblad.

Från nerven av palmbladet tillverkar vi lampor och dukar.

Vi gör vindspel av bambun som är ett av världens mest snabbväxande gräs. Detta innebär att våra produkter tillverkas av material som är snälla mot naturen. Detta innebär att varje vara är unik. Lite som munblåst glas, och så långt ifrån löpande band man kan komma. Det är det vi älskar med Bali. Naturligt, äkta och handgjort. Och att det bara finns ett unikt exemplar av varje vara.

För oss är det väldigt viktigt att veta att allt går rätt till och att alla medarbetare behandlas på ett bra sätt.

Att vi tar ansvar hela vägen och lever upp till våra egna krav är självklart. Vi har daglig kontakt med tillverkarna, som ofta är små familjeföretag, så därför finns inga mellanhänder. Våra produkter är handgjorda och därför inte helt identiska. Det kan förekomma mindre variationer på storlekar, mönster och färger.

Bali är en ö och en provins i Indonesien

Den är den västligaste av Små Sundaöarna och den är belägen öster om Java. Viktiga städer på ön är Denpasar, Singaraja och Ubud. Omkring 90 % av de 3,9 miljoner invånarna är hinduer, resterande är i huvudsak muslimer. Bali har många vulkaner och skogar och man odlar ris, kassava, majs och kokosnötter.

Bali ligger 3,2 kilometer från Java och åtta breddgrader från ekvatorn

Den är 153 kilometer lång och 112 kilometer bred. Den högsta punkten är Gunung Agung, som är 3 142 meter hög. Berget är en aktiv vulkan, som senast fick ett utbrott 1963. Badungsundet skiljer ön Nusa Penida från huvudön.